måndag 28 september 2015

VIRKISTYSPÄIVÄ EKO VINGELLÄ

    Heips!!! FinFami Kokkolan yhdistyksellä oli mukava virkistyspäivä paikallisen "monitoimitalon" tiloissa.  Aloitimme päivän tutustumalla yrttipuutarhaan. Kymmenen erilaista yrttilajia kasvoi isoihin laatikoihin tehdyillä alustoilla. Maistelimme kaikkia niitä ja erilaiselta ne kaikki maistuivat ja näyttivät. Reilu tarjous oli kasvattajilla kun lupasivat tulla saksien kanssa ja hakea niin kauan kuin tavaraa riittää ja ihan ilmaiseksi.


Seuraava tunti menikin sitten tutustuessamme Pilatekseen. Ilma oli vielä syyskuussa sen verran lämmin, että tarkenimme jumppamatoilla ulkona kokeilla kaikille hieman oudompaa venyttelyä. Kaikki kuitenkin rentouduimme sen verran hyvin että uni ei ollut kaukana. Varovasti availtiin silmiä ja palattiin maanpinnalle hyvän ohjaajan avustamana. 
Kahvipaussi oli ihan mukava tähän kohti ja ulkonahan kahvi maistuu ja tietenkin hyvä pulla, sehän se kahvittelun kruunaa.


Tämän jälkeen siirryimme sisätiloihin perhostelemaan. Eli kuvaamataidon opettajan opastuksella valmistimme hienoja perhosia joita sitten voi kotonakin sirotella eri paikkoihin.. Luovuus kukoistaa kun saa vähän materiaalia ja ohjeita. Perhostelussa saimme aikaa kulumaan niin että iltapäivä oli jo pitkällä. Mukavaa yhdessä puuhaaminen eikä sen tarvitse olla mitään ihmeellistä eikä liian taiteellista. Kuvasta näette meidän aikaansaannoksia.


Lopuksi vielä hurautettiin autoilla yhden jäsenen siirtolapuutarhamökille jossa kasvoi oma auringonkukkapalsta. Niin kaunis piha joka antaa harrastajalleen voimaa ja virkeyttä.

Virkistyttiin ja voimaannuttiin tuossa päivässä. Pienillä asioilla saadaan isot ilot.  Ihanaa syksyä toivottelee Kokkolan ystävät.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar